Bespisning og praktiske oplysninger:
NYTÅRSTORSK: Med hvidvin/sennepssauce, æg, bacon,rødbede, peberrod og hvide kartofler. Forret eller dessert kan tilkøbes
FORRET: Serranoskinke og grønne asparges omkranset af butterdej, anrettet på sprød salatbund, pesto og brød
2 RETTERs: Forret eller dessert plus Steak af kalvefilet toppet med spinat og mozarella. Serveret med kartoffeltærte,bagte grøntsager og tomatiseret bearnaise.
DESSERT: Panna Cotta med baileys og chokolade.
MIDNATS Klar suppe med kød/mel boller samt brød og smør.
SUPPE:
Kr. 199,00
Kr. 70,00
Kr. 259,00
Kr. 70,00
Kr. 69,00
DØRENE ÅBNES KL. 18.30 - SPISNINGEN STARTER KL. 19.00
MUSIKKEN STARTER KL. 20.30 - SKRUB AF SUPPE TIL MIDNAT !!!
ENTRE KR. 200,-. Betales som depositum ved tilmelding. Tabes ved afbud
PERSONER DER BESTILLER MAD KAN RESERVERE BORDPLADS !!
Booking Nytårsjazz: - Telefon 5527 6190 - mail: nytaarsjazz@mail.dk - Bank kto.: 7780-1918259
Nytårsjazzens
sponsorer er: